Penningmeester

Een introductie

Mijn naam is Teun van Lierop en ik ben sinds 2017 penningmeester van de buurtvereniging. Ik ben geboren in 1987 en woon al mijn hele leven (afgezien van enkele studiejaren in Tilburg) in hetzelfde huis aan de Willem de Zwijgerstraat. Tot aan 2016 woonde ik hier samen met mijn ouders, maar daarna al snel samen met mijn vriendin Malou. Ons pap en mam wonen in een nieuwbouwwoning naast ons, dus Malou heeft er direct hele fijne buren bijgekregen.

Ik heb ondertussen gemerkt dat veel meer buurtleden geland zijn op hun oude stekje en het ouderlijke huis hebben overgenomen. Volgens mij kan dit maar ÈÈn ding betekenen: wij hebben samen een hele fijne buurt om in te wonen!

Voor de kost werk ik als accountant bij Foederer in Eindhoven en ik heb dus de nodige ervaring met financiÎn. Toen de functie penningmeester binnen de buurtvereniging moest worden ingevuld, stond het bestuur bij mij op de stoep en heb ik uiteindelijk ingestemd.

Mijn grootste hobby betreft muziek maken bij de harmonie van Budel en hofkapel De Bloasbuk. Daarnaast ben ik lid van een carnavalsvereniging en ga ik graag stukje fietsen op de wielrenfiets. Bij alle verenigingen ben ik regelmatig betrokken in een bestuursfunctie of het organiseren van activiteiten. Ik verveel me dus eigenlijk nooitÖ. Als ik vakantie heb, maak ik graag met Malou een verre reis. Desondanks ben ik altijd blij als ik weer lekker terug ben in mijn eigen buurt.